Termékleírás
Termék bemutatása
A Umbro tészta Bio pappardelle tojásos egy kivételesen magas minőségű olasz tészta, mely autentikus ízekkel és kitűnő minőséggel hódít.
Összetevők és minőség
A tészta prémium minőségű alapanyagokból készül, mint például a bio liszt, friss tojás és finom szemcséjű só, melyek garantálják az egyedülálló ízélményt.
Gasztronómiai élmény
A pappardelle tészta ízvilága harmonikus és gazdag, mely tökéletesen tükrözi az olasz konyha hagyományait. Az édes tojásos jegyek és a szerkezetes állag a legfinomabb ételek alapját képezik.
Felhasználás és recept javaslatok
Az Umbro Bio pappardelle ideális választás spaghetti carbonara, lasagne al forno vagy citromos-parmezános tészta készítéséhez.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd