Termékleírás
Termék bemutatása
A Rigoni Bio keserű narancs lekvár igazi csemege, mely Olaszország ízvilágát varázsolja az otthonodba.
Összetevők és minőség
A lekvár prémium minőségű alapanyagokból, mint a friss keserű narancs, kristálycukor és friss citromlé készül, garantálva a kiváló minőséget és az autentikus ízélményt.
Gasztronómiai élmény
Az ízvilág különleges és gazdag, mely magában hordozza a narancs édes-boros jegyeit és finom kesernyéjét. Minden falat egy utazás az olasz ízek világába.
Felhasználás és recept javaslatok
A Rigoni Bio keserű narancs lekvár tökéletes választás reggelire pirítóson vagy meleg croissant-tal, de kiválóan párosítható a hagyományos olasz pandoro süteménnyel vagy akár egy friss mascarpone krémmel tálalt desszertben.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd