Termékleírás
Termék bemutatása
A Callipo BIO bergamott lekvár különleges és egzotikus ízvilágával garantált gasztronómiai élményt nyújt minden egyes kanállal.
Összetevők és minőség
A lekvár prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, mint például a friss bergamott gyümölcs, kristálycukor és friss citromlé, amelyek egyedi ízvilágot biztosítanak.
Gasztronómiai élmény
A bergamott lekvár gazdag és harmonikus ízvilága tökéletesen kiegyensúlyozott. Az édes és savanykás jegyek egységben táncolnak a szájpadláson, hagyva maguk után egy maradandó élményt.
Felhasználás és recept javaslatok
A lekvár ideális választás reggelire pirítósra kenve, vagy desszertek, például a híres olasz panna cotta készítéséhez is kiválóan felhasználható.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd