Termékleírás
Termék bemutatása
A Tre Marie karamellás-csokis keksz egy ízletes olasz finomság, mely tökéletes választás az édesség kedvelőinek.
Összetevők és minőség
A termék különleges összetevők felhasználásával készül, mint a lédús karamell és a gazdag csokoládé, amelyek garantálják az autentikus olasz ízvilágot.
Gasztronómiai élmény
A karamellás-csokis keksz egyedülálló ízharmoniát nyújt, melyben a karamell édeskés íze tökéletesen párosul a selymes csokoládéval, így minden falat egy gasztronómiai utazásra csábít.
Felhasználás és recept javaslatok
Ez a keksz ideális kísérője lehet egy csésze forró teának vagy kávénak, de remek választás desszertként is. Kiválóan párosítható egy pohár tej vagy kakaóval is.
Összetevők
búzaliszt, magas olajsav tartalmú napraforgó olaj, cukor, tejcsokoládé (9%) (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer(napraforgólecitin), természetes vanília aroma), karamell (5%) (karamell paszta (glükóz-fruktóz szirup, édesített sűrített tej, nem hidrogénezett növényi olajok (kókusz), víz, stabilizátor (glicerin (E422), nátrium-alginát (E401)), zsírsavak cukorészterei, aromák)), sós karamell (2%) (glükóz szirup, édesített sűrített tej, víz, cukor, sózott vaj ( só , vaj), stabilizátor (), pektin (E440), természetes aromák, emulgeálószer(napraforgólecitin), friss szabadtartású tyúktojás), kukoricapehely (kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, só ), glükóz-fruktóz szirup, tengeri só, kelesztőanyagok (szódabikarbóna (E500ii), ammónium-hidrogén-karbonát, monokálium-tartarát), kukoricakeményítő, karamellizált cukor, aromák, antioxidáns (rozmaring kivonat), Nyomokban tartalmazhat (szója, szezámmag, mustár, mogyoró, diófélék)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd