Termékleírás
Termék bemutatása
A Condorelli vegyes torroncini egy ízletes olasz desszert, mely magában hordozza az olasz gasztronómiai hagyományokat.
Összetevők és minőség
Az autentikus Condorelli vegyes torroncini fő összetevői közé tartozik a méz, mandula, cukor és tojásfehérje, melyek garantálják az ízletes és minőségi élményt.
Gasztronómiai élmény
A vegyes torroncini karakteres íze és tradicionális textúrája egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt. Minden falat a mediterrán hangulatot idézi.
Felhasználás és recept javaslatok
A Condorelli vegyes torroncini tökéletes választás desszertnek, kávéhoz vagy tea mellé. Próbáld ki például az almond biscotti receptjével!
Összetevők
torrone (mandula (46%), méz, cukor, pisztácia (3%), tojásfehérje, aromák, szerecsendió), vaníliás bevonat (fehércsokoládé (min. 29% kakaótartalom) (cukor, kakaóvaj (29%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)), étcsokoládé bevonat (min. 50% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), tejcsokoládé bevonat (min. 28% kakaótartalom) (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), gianduia mogyorós csokoládé bevonat (min. 21,7% kakaótartalom) (cukor, mogyoró (30%), kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin), narancsos bevonat (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezék (E160e), természetes vanília aroma), citromos bevonat (cukor, kakaóvaj (27,5%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes citrom aroma, színezék (indigókármin (E132), E100), természetes vanília aroma), kávés csokoládé bevonat (min. 45% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, kávé (6%), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd