Condorelli Specialita Siciliane 400g
Termékleírás
Condorelli Specialita Siciliane
Tartalmazott termékek
- Lapilli classici pasta di mandorla: Az olasz mandulás sütemény különleges ízvilága garantáltan elbűvöli az ínyenceket.
- Pisztáciás pasta di mandorla: A pisztáciával dúsított mandulás sütemény egyedi ízkombinációja lenyűgöző gasztronómiai élményt nyújt.
- Mandulás pasta di mandorla: A klasszikus mandulás sütemény tradicionális recept alapján, prémium minőségben készül.
- Pasta di mandorla narancs pasztával: Az ízletes narancsos mandulás sütemény frissességet és édes ízharmoniát kínál.
- Pasta di mandorla citrom pasztával: Az frissítő citromos mandulás sütemény frissítő ízvilága tökéletes választás a nyári napokra.
- Pasta di mandorla mandarin pasztával: A mandarin ízével kiegészített mandulás sütemény egyedülálló kulináris élményt nyújt.
Összetevők és minőség
A Condorelli Specialita Siciliane termékek prémium minőségű olasz mandulából készülnek, melyek gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően autentikus ízélményt garantálnak.
Gasztronómiai élmény és felhasználás
Az olasz mandulás sütemények ideálisak különleges alkalmakra, vagy akár mindennapi desszertként is. A Condorelli Specialita Siciliane termékek egymást tökéletesen kiegészítve nyújtanak harmonikus ízkavalkádot.
Felhasználás és párosítás
Az olasz mandulás sütemények remekül párosíthatók kávéval, teával, vagy akár egy pohár olasz desszertborral is. Próbáld ki őket tiramisù vagy panna cotta mellé az igazi olasz élményért!
Összetevők
Pisztáciás pasta di mandorla: pisztácia (32%), mandula, cukor, friss tojásfehérje, brassica (brassica, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), méz, invert cukor (cukor, víz), porcukor (cukor, kukoricakeményítő), tartósítószer (aszkorbinsav (E300)), aromák, Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)
Mandulás pasta di mandorla: mandula (50%), cukor, friss tojásfehérje, narancshéj (darált narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), porcukor (cukor, kukoricakeményítő), méz, invert cukor (cukor, víz), dextróz, szorbit (E420), Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)
Pasta di mandorla narancs pasztával: mandula (41%), cukor, friss tojásfehérje, darált narancshéj (9%) (darált narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))
Pasta di mandorla citrom pasztával: mandula, cukor, friss tojásfehérje, darált citromhéj (9%) (darált citromhéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))
Pasta di mandorla mandarin pasztával: mandula (41%), cukor, friss tojássárgája, mandarin paszta (9%) (darált mandarin (64%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300)), Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd