Culinaria Italia - Olaszbolt
Kosár Kosár 0
Condorelli

Condorelli Specialita Siciliane 400g

Pasta di mandorla sütemény válogatás fém díszdobozban
13990 Ft
34975 Ft/kg

Termékleírás

Condorelli Specialita Siciliane

Tartalmazott termékek

  • Lapilli classici pasta di mandorla: Az olasz mandulás sütemény különleges ízvilága garantáltan elbűvöli az ínyenceket.
  • Pisztáciás pasta di mandorla: A pisztáciával dúsított mandulás sütemény egyedi ízkombinációja lenyűgöző gasztronómiai élményt nyújt.
  • Mandulás pasta di mandorla: A klasszikus mandulás sütemény tradicionális recept alapján, prémium minőségben készül.
  • Pasta di mandorla narancs pasztával: Az ízletes narancsos mandulás sütemény frissességet és édes ízharmoniát kínál.
  • Pasta di mandorla citrom pasztával: Az frissítő citromos mandulás sütemény frissítő ízvilága tökéletes választás a nyári napokra.
  • Pasta di mandorla mandarin pasztával: A mandarin ízével kiegészített mandulás sütemény egyedülálló kulináris élményt nyújt.

Összetevők és minőség

A Condorelli Specialita Siciliane termékek prémium minőségű olasz mandulából készülnek, melyek gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően autentikus ízélményt garantálnak.

Gasztronómiai élmény és felhasználás

Az olasz mandulás sütemények ideálisak különleges alkalmakra, vagy akár mindennapi desszertként is. A Condorelli Specialita Siciliane termékek egymást tökéletesen kiegészítve nyújtanak harmonikus ízkavalkádot.

Felhasználás és párosítás

Az olasz mandulás sütemények remekül párosíthatók kávéval, teával, vagy akár egy pohár olasz desszertborral is. Próbáld ki őket tiramisù vagy panna cotta mellé az igazi olasz élményért!

Összetevők

Lapilli classici pasta di mandorla: mandula (41%), cukor, tojásfehérje, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), méz, invert cukor (cukor, víz), tartósítószer (aszkorbinsav (E300)), aromák, Nyomokban tartalmazhat (szója, tej , egyéb diófélék)

Pisztáciás pasta di mandorla: pisztácia (32%), mandula, cukor, friss tojásfehérje, brassica (brassica, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), méz, invert cukor (cukor, víz), porcukor (cukor, kukoricakeményítő), tartósítószer (aszkorbinsav (E300)), aromák, Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)

Mandulás pasta di mandorla: mandula (50%), cukor, friss tojásfehérje, narancshéj (darált narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), porcukor (cukor, kukoricakeményítő), méz, invert cukor (cukor, víz), dextróz, szorbit (E420), Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)

Pasta di mandorla narancs pasztával: mandula (41%), cukor, friss tojásfehérje, darált narancshéj (9%) (darált narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))

Pasta di mandorla citrom pasztával: mandula, cukor, friss tojásfehérje, darált citromhéj (9%) (darált citromhéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))

Pasta di mandorla mandarin pasztával: mandula (41%), cukor, friss tojássárgája, mandarin paszta (9%) (darált mandarin (64%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300)), Nyomokban tartalmazhat (kén-dioxid (E220), tej , szója, egyéb diófélék)

Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd