Termékleírás
Termék bemutatása
A Gecchele sütemény Tiramisu ízesítésű töltelékkel egy különleges desszert, mely az olasz Tiramisu tradicionális ízvilágát ötvözi a finom sütemények világával.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű alapanyagokból, mint például a kakaós piskóta, kávé és vanília krém készül, melyek garantálják az autentikus ízélményt.
Gasztronómiai élmény
A Tiramisu ízesítésű töltelék gazdag és édes, mely tökéletes harmóniát teremt a kávé, vanília és kakaó elegáns egyvelegével. Minden falat egy utazás az olasz desszertek világába.
Felhasználás és recept javaslatok
A sütemény ideális választás kávézókba, desszert büfékbe vagy otthoni édességként. Kiválóan párosítható egy csésze eszpresszóval vagy kávéval, valamint tökéletes desszert lehet egy bőséges tiramisù mellett.
Összetevők
tiramisu krém töltelék (30%) (cukor, víz, glükóz szirup, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó anyag (kálcium-szulfát (E516)), tojássárgája, mascarpone (tejszín, savszabályozó: citromsav), sűrítőanyag (karboximetil-cellulóz (E466)), aromák, tartósítószer: kálium-szorbát), búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, tojás, növényi margarin (növényi olajok, pálmaolaj, napraforgóolaj, víz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, só , aromák), víz, nedvesítőszer (szorbit (E420), glicerin (E422)), kakaó pelyhek (cukor, pálmamag zsír, zsírszegény kakaópor (16%), emulgeálószer(lecitin), glükóz szirup, aromák), búzaliszt, kakaópor (16%), előgelatinizált rizsliszt, kelesztőanyagok (difoszfátok (E450), nátrium-karbonát (E500)), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, sovány tejpor, tejfehérje, vízmentes vaj, só , glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-acetát (E262)), ízfokozók
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd