Termékleírás
Jellemzők:
A Rosolio, melyet rendkívül ősi eredete miatt „a múlt likőrjeként” is ismernek, a 17. század végén kezdett elterjedni. Először kolostorokban állították elő, ahol az apácák rózsaszirmokat áztattak alkoholban, hogy likőrt készítsenek a fontos vendégeknek. Néhány év alatt „hölgylikőrré” vált, amelyet keresztelők, eljegyzések és esküvők ünneplésére használtak. Különleges és elegáns aromájának, valamint nagyon „nőies” ízének köszönhetően akkoriban és most is a fogadtatás és a beszélgetések likőrjének tekinthető.
Tálalási javaslat:
Ideális vacsora utánra és a nap bármely szakában, koktélok és long drinkek összetevője. Tökéletesen illik friss gyümölcsökhöz (különösen cseresznyéhez), valamint mandulás vagy pisztáciás kekszhez is.
Felszolgálási hőmérséklet:
-5% °C
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd