Termékleírás
Termék bemutatása
A Callipo Ventresca tonhalfilé olivaolajban igazi ínyencség, mely Olaszország autentikus gasztronómiai kincseit idézi fel.
Összetevők és minőség
A tonhalfilé prémium minőségű, olivaolajban pácolt csemege, melynek alapvető összetevői a friss tonhal, extra szűz olívaolaj és só.
Gasztronómiai élmény
A Ventresca tonhalfilé gazdag ízvilága és páratlan minősége minden falatban megmutatkozik. Az olívaolaj finom aromája tökéletesen kiegészíti a tonhal karakteres ízét.
Felhasználás és recept javaslatok
Az olivaolajban pácolt tonhal ideális választás salátákhoz, tésztákhoz és szendvicsekhez is. Kiválóan passzol a friss paradicsommal és bazsalikommal készült caprese salátához.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd