Culinaria Italia - Olaszbolt
Kosár Kosár 0
Pisti

Pisti pasta di mandorla sütemény vegyes fémdobozban 300g

9990 Ft
33300 Ft/kg

Termékleírás

Termék bemutatása

A Pisti pasta di mandorla sütemény vegyes fémdobozban egy ízletes olasz mandulás sütemény, mely ideális választás desszertnek vagy kávé mellé.

Összetevők és minőség

A sütemény prémium minőségű alapanyagokból, mint például a liszt, cukor és mandula készül, garantálva a minőséget és az autentikus ízélményt.

Gasztronómiai élmény

A mandula gazdag aromája és az összetevők harmonikus egyensúlya garantálja, hogy minden falat egy kulináris utazás legyen az olasz ízek világába.

Felhasználás és recept javaslatok

A sütemény tökéletes választás délutáni teázáshoz, vagy akár egy kis desszertként egy romantikus vacsorához is. Kiválóan párosítható egy csésze forró eszpresszóval vagy egy pohár finom amaretto likőrrel.

Összetevők

Mandulás sütemény: mandula (50%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))

Mandulás sütemény naranccsal: mandula (50%), cukor, narancs paszta (10%) (narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit (E420)), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, narancs aroma (0,2%), aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))

Mandulás sütemény pisztáciával: mandula (50%), cukor, pisztácia (10%), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))

Mandulás sütemény étcsokoládé bevonattal: mandula (50%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), étcsokoládé bevonat (8%) (kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)

Mandulás sütemény pisztáciával és fehércsokoládé bevonattal: mandula (30%), pisztácia (20%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), fehércsokoládé bevonat (8%) (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)

Mandulás sütemény mogyoróval és tejcsokoládé bevonattal: mandula (30%), mogyoró (20%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), tejcsokoládé bevonat (8%) (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)

Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd