Termékleírás
Termék bemutatása
A Don Carlo Baronetto vegyes sütemény egy exkluzív olasz édesség, melyet a legfinomabb alapanyagok felhasználásával készítenek.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű összetevőkből, mint például a finom liszt, cukor és friss tojás, garantálja az ízek harmóniáját és minőségét.
Gasztronómiai élmény
A sütemény ízvilága kifinomult és gazdag, melyben az olasz desszertkészítés művészete tükröződik. Minden falat egy különleges gasztronómiai élményre repít.
Felhasználás és recept javaslatok
A Don Carlo Baronetto sütemény ideális választás mindennapi délutáni csevegésekhez, valamint ünnepi alkalmakra is. Kiválóan harmonizál például a hagyományos tiramisù, panna cotta vagy cannoli desszertekkel.
Felhasználás és párosítás
A sütemény tökéletes kiegészítése egy bögre forró cappuccino-nak, vagy akár egy pohár olasz amaretto-nak is.
Összetevők
00 típusú búzafinomliszt, növényi margarin (növényi olajok és zsírok (pálma, repce, szója, napraforgó), víz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, só , tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályozó: citromsav, aromák, színezék (karotin (E160a))), porcukor (szacharóz, kukoricakeményítő), cukor, sovány tejpor, kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, kelesztőanyagok (dinátrium-difoszfát, nátrium-hidrogén-karbonát), só , aromák, citromkrém (20%) (glükóz-fruktóz szirup, víz, cukor, módosított keményítő, savszabályozó (kalcium-foszfát (E341), citromsav (E330)), stabilizátor (glicerin (E422)), citromlé sűrítmény, sűrítőanyag (cellulóz (E460), karboximetil-cellulóz (E466)), tartósítószer: kálium-szorbát, aromák, só , színezék (lutein (E161b)), antioxidáns (aszkorbinsav (E300))), sárgabarack töltelék (20%) (glükóz-fruktóz szirup, sárgabarack püré (35%), szacharóz, zselésítőanyag: pektin, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák), cseresznyés töltelék (20%) (glükóz-fruktóz szirup, cseresznyepüré (35%), cukor, zselésítőanyag: pektin, savszabályozó: citromsav, sárgarépa kivonat, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák), mogyorókrém (20%) (cukor, nem hidrogénezett növényi olajok és zsírok (repce, napraforgó, pálma, kakaóvaj), zsírszegény kakaópor, tejsavópor, laktóz, mogyoró (3%), sovány tejpor, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd