Termékleírás
Termék bemutatása
A Majani 1796 gianduia csokoládé egész mogyoróval páratlan ízélményt nyújt, mely tökéletes harmóniát teremt a csokoládé és a ropogós mogyoró között.
Összetevők és minőség
A csokoládé prémium minőségű kakaóbabból és egész, ropogós mogyoróból készül, garantálva ezzel az autentikus olasz ízvilágot és minőséget.
Gasztronómiai élmény
Az egyedülálló gianduia csokoládé és mogyoró kombinációja egy valódi gasztronómiai kalandot rejt, mely minden falat után feledhetetlen élményt nyújt.
Felhasználás és recept javaslatok
A Majani 1796 gianduia csokoládé egész mogyoróval tökéletes választás desszertekhez, például csokoládés pohárkrém vagy mogyorós brownie készítéséhez.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd