Termékleírás
Termék bemutatása
A Condorelli vegyes torroncini fémdobozban egy igazi olasz csoda, mely autentikus ízekkel és prémium minőséggel hódítja meg az ínyencek szívét.
Összetevők és minőség
A termék kiváló minőségű alapanyagokból készül, mint a finom méz, zamatos mandula és ropogós cukor, melyek garantálják az egyedülálló ízélményt.
Gasztronómiai élmény
A vegyes torroncini harmonikus ízvilága és krémes állaga egyaránt lenyűgöző. Az édes és mogyorós jegyek tökéletes harmóniában találkoznak, így minden falat új gasztronómiai élményt kínál.
Felhasználás és recept javaslatok
Az olasz vegyes torroncini ideális választás desszertekhez és kávé mellé egyaránt. Kiválóan párosítható egy csésze forró eszpresszóval vagy egy pohár édes amarettoval is.
Összetevők
torrone (mandula (46%), méz, cukor, pisztácia (3%), tojásfehérje, aromák, szerecsendió), vaníliás bevonat (fehércsokoládé (min. 29% kakaótartalom) (cukor, kakaóvaj (29%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)), étcsokoládé bevonat (min. 50% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), tejcsokoládé bevonat (min. 28% kakaótartalom) (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), gianduia mogyorós csokoládé bevonat (min. 21,7% kakaótartalom) (cukor, mogyoró (30%), kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin), narancsos bevonat (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezék (E160e), természetes vanília aroma), citromos bevonat (cukor, kakaóvaj (27,5%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes citrom aroma, színezék (indigókármin (E132), kurkumin (E100)), természetes vanília aroma), kávés csokoládé bevonat (min. 45% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, kávé, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd