Termékleírás
Termék bemutatása
A Condorelli vegyes torroncini egy ízletes választás, amely autentikus olasz édességek különleges kombinációját kínálja.
Összetevők és minőség
A termék prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, beleértve a finom mandulat, mézt és cukrot. Ezek gondosan válogatott összetevők a tökéletes ízélményért.
Gasztronómiai élmény
Az ízek harmonikusak és intenzívek, amelyek azonnal elvarázsolják az ízlelőbimbókat. A vegyes torroncini egy igazi olasz gasztronómiai élményt nyújt.
Felhasználás és recept javaslatok
A Condorelli vegyes torroncini tökéletes választás desszertekhez vagy kávé mellé. Kiválóan passzol cappuccino-val, eszpresszóval vagy egyéb olasz kávékhoz.
Összetevők
torrone (mandula (46%), méz, cukor, pisztácia (3%), tojásfehérje, aromák, szerecsendió), vaníliás bevonat (fehércsokoládé (min. 29% kakaótartalom) (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)), étcsokoládé bevonat (min. 50% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), tejcsokoládé bevonat (min. 28% kakaótartalom) (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), gianduia mogyorós csokoládé bevonat (min. 21,7% kakaótartalom) (cukor, mogyoró (30%), kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin), narancsos bevonat (cukor, kakaóvaj (29%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezék (E160e), természetes vanília aroma), citromos bevonat (cukor, kakaóvaj (27,5%), teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes citrom aroma, színezék (indigókármin (E132), kurkumin (E100)), természetes vanília aroma), kávés csokoládé bevonat (min. 45% kakaótartalom) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, kávé (6%), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd