Culinaria Italia - Olaszbolt
Kosár Kosár 0
Condorelli

Condorelli Pasta di mandorla agrumis sütemény db

Pasta di mandorla narancsos, citromos vagy mandarinos sütemény
290 Ft
290 Ft/db

Termékleírás

Termék bemutatása

A Condorelli Pasta di mandorla agrumis sütemény egyszerre frissítő és ízletes élményt nyújt, amelyet minden mandula és agrumok kedvelője imádni fog.

Tartalmazott termékek

  • Pasta di mandorla narancsos sütemény: Mézédes mandulalisztből és friss narancs héjával készült sütemény, melynek íze egyszerre édes és friss. Ideális választás reggelihez vagy délutáni teázáshoz.
  • Pasta di mandorla citromos sütemény: Illatos mandulaliszt alapú sütemény finom citromhéjjal, mely frissítő és savanykás ízzel kápráztat el. Egy csésze kávé mellett tökéletes délutáni nasi.
  • Pasta di mandorla mandarinos sütemény: A mandulaliszt és mandarin tökéletes harmóniájából született sütemény, mely egyedülálló ízkombinációval lepi meg az édesszájúakat. Ideális desszert vacsorához vagy délutáni kávézáshoz.

Összetevők és minőség

A sütemények kizárólag prémium minőségű mandulalisztből, friss agrumokból és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, hogy autentikus és ínycsiklandó ízvilágot biztosítsanak.

Gasztronómiai élmény és felhasználás

A Condorelli Pasta di mandorla agrumis sütemény csomag ideális választás különleges alkalmakra, ahol szeretnéd megörvendeztetni vendégeidet egyedi és ízletes desszerttel. A mandula és agrumok tökéletes harmóniája garantált gasztronómiai élményt nyújt.

Felhasználás és párosítás

A sütemények tökéletes kiegészítői egy csésze friss citromos teának vagy narancslének. Kiválóan párosíthatók egy könnyű gyümölcssalátával vagy akár egy pohár frissítő limonádéval is.

Összetevők

Pasta di mandorla narancsos sütemény: mandula (41%), cukor, friss tojásfehérje, darált narancshéj (9%) (darált narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor, aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))

Pasta di mandorla citromos sütemény: mandula (41%), cukor, friss tojásfehérje, darált citromhéj (9%) (darált citromhéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor, aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))

Pasta di mandorla mandarinos sütemény: mandula (41%), cukor, friss tojásfehérje, mandarin paszta (9%) (darált mandarin (53%), glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav), invert cukor (cukor, víz), méz, porcukor, aromák, tartósítószer (aszkorbinsav (E300))

Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd