Termékleírás
Termék bemutatása
A Bristot Margherite sárgabarackos és cseresznyés sütemény egy ízletes olasz desszert, amely az autentikus ízek rajongóinak tökéletes választása.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű alapanyagokból készül, mint például a sárgabarack és cseresznye, garantálva ezzel a frissességet és az intenzív ízélményt.
Gasztronómiai élmény
Az összetéveszthetetlenül gyümölcsös ízvilág találkozik a karamellás sütemény alapjával, így minden falat egy új élményt nyújt az ízlelőbimbóknak.
Felhasználás és recept javaslatok
A Bristot Margherite sütemény ideális választás desszertnek különleges alkalmakra vagy akár hétköznapi délutáni édességnek is. Kiválóan párosítható egy csésze forró kávéval vagy teával.
Összetevők
alap tészta (búzaliszt, margarin (növényi olajok és zsírok (pálma, repce, napraforgó), sűrített vaj (2,4%), tejsavópor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, napraforgólecitin, só , méz, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályozó: citromsav, antioxidáns (aszkorbinsav zsírsav-észterei (E304), tokoferolban gazdag kivonat (E306)), színezék (karotin (E160a))), cukor, tojás, rizsliszt, kelesztőanyagok (nátrium-difoszfát (E450), nátrium-hidrogén-karbonát, búzakeményítő, csomósodásgátló (kálcium-karbonát (E170))), tejsavó, méz, só , emulgeálószer: szójalecitin, aromák), sárgabarack töltelék (25%) (glükóz-fruktóz szirup, sárgabarack püré (45%), cukor, zselésítőanyag: pektin, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák), cseresznyés töltelék (25%) (glükóz-fruktóz szirup, cseresznyepüré (40%), cukor, erdei gyümölcs püré (4%) (bodza), zselésítőanyag: pektin, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd