Termékleírás
Termék bemutatása
A Bristot Mandorlini mandulás sütemény egy ízletes olasz finomság, mely ideális választás az édesszájúak számára.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű alapanyagokból, mint például a mandula, liszt és cukor készül, garantálva a kiváló ízélményt és minőséget.
Gasztronómiai élmény
A mandulás sütemény gazdag ízvilága és különleges textúrája magával ragadja az ínyenceket, míg az mandula aromája minden falatban érezhető.
Felhasználás és recept javaslatok
A sütemény tökéletes desszert vacsora után, de kiváló választás akár mandulás piskóta vagy mandulakrém készítéséhez is.
Összetevők
mandula paszta (cukor, szójabab, hámozott mandula (10%), módosított burgonyakeményítő, repceolaj, sárgabarackmag, só , tartósítószer: kálium-szorbát, aromák), sárgabarackmag, cukor, kandírozott narancs (kockázott narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó), burgonya pehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei), tojássárgája, szeletelt mandula, emulgeálószer: szójalecitin, méz, ammónium-bikarbonát, kelesztőanyagok (nátrium-difoszfát (E450), nátrium-hidrogén-karbonát, búzakeményítő, csomósodásgátló (kálcium-karbonát (E170))), aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd