Termékleírás
Származás és hagyomány
A Bristot bauletti epres sütemény 200g Olaszországból, Toszkánából származik, ahol a hagyományos receptek és elkészítési módszerek fontosak.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű összetevőkből, friss eperrel és gondos odafigyeléssel készül.
Gasztronómiai élmény
A Bristot bauletti epres sütemény gazdag és harmonikus ízvilággal rendelkezik, mely összhangban van az eperfélék édes-savanykás jegyeivel.
Összetevők
alap tészta (búzaliszt, margarin (növényi olajok és zsírok (pálma, repce, napraforgó), víz, sűrített vaj (2,4%), tejsavópor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, napraforgólecitin, só , méz, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályozó: citromsav, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat (E306), aszkorbinsav zsírsav-észterei (E304)), színezék (karotin (E160a))), cukor, tojás, rizsliszt, kelesztőanyagok (nátrium-difoszfát (E450), nátrium-bikarbonát, búzakeményítő, csomósodásgátló (kálcium-karbonát (E170))), tejsavópor, méz, só , emulgeálószer: szójalecitin, aromák), eper lekvár (25%) (glükóz-fruktóz szirup, eperpüré (35%), cukor, zselésítőanyag: pektin, nátrium-alginát (E401), savszabályozó: citromsav, nátrium-citrát (E331), kálcium-citrát (E333), tartósítószer: kálium-szorbát, színezék (bodza kivonat), aromák)
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd