Termékleírás
Termék bemutatása
A Pisti pasta di mandorla sütemény vegyes egy ízletes olasz sütemény, mely minden mandula kedvelőjét elvarázsolja.
Összetevők és minőség
A sütemény prémium minőségű alapanyagokból készül, mint például a mandula, liszt és cukor, garantálva ezzel az autentikus ízélményt.
Gasztronómiai élmény
Az egyedi ízvilág gazdag és intenzív, mely méltán tükrözi az olasz édességek hagyományait. Minden falat egy kis szelet Itáliát varázsol az asztalra.
Felhasználás és recept javaslatok
A sütemény tökéletes választás kávé mellé fogyasztva, de nagyszerűen passzol egy finom tiramisù vagy cannoli társaságában is.
Összetevők
            Mandulás sütemény naranccsal: mandula (50%), cukor, kandírozott narancshéj (10%) (narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit (E420)), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, narancs aroma (0,2%), aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Mandulás sütemény pisztáciával: mandula (50%), cukor, pisztácia (10%), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Mandulás sütemény étcsokoládé bevonattal: mandula (50%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), étcsokoládé bevonat (8%) (kakaómassza (72%), cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat)
Pisztáciás mandulás sütemény fehércsokoládé bevonattal: mandula (30%), pisztácia (20%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), fehércsokoládé bevonat (8%) (cukor, kakaóvaj, tejpor, tejsavópor, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat)
Mandulás sütemény mogyoróval: mandula (50%), mogyoró (10%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Citromos mandulás sütemény: mandula (50%), cukor, kandírozott citromhéj (10%) (citromhéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit (E420)), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, citrom aroma, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
        Mandulás sütemény pisztáciával: mandula (50%), cukor, pisztácia (10%), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Mandulás sütemény étcsokoládé bevonattal: mandula (50%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), étcsokoládé bevonat (8%) (kakaómassza (72%), cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat)
Pisztáciás mandulás sütemény fehércsokoládé bevonattal: mandula (30%), pisztácia (20%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200)), fehércsokoládé bevonat (8%) (cukor, kakaóvaj, tejpor, tejsavópor, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat)
Mandulás sütemény mogyoróval: mandula (50%), mogyoró (10%), cukor, tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit szirup), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Citromos mandulás sütemény: mandula (50%), cukor, kandírozott citromhéj (10%) (citromhéj, glükóz-fruktóz szirup, szacharóz, savszabályozó: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid), tojásfehérje, glükóz, stabilizátor (szorbit (E420)), méz, invert cukor, emulgeálószer: szójalecitin, citrom aroma, aromák, tartósítószer (szorbinsav (E200))
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd
 
							 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            