Termékleírás
Termék bemutatása
A Lazzaroni gluténmentes colomba egy rendkívül ízletes olasz sütemény, melyet búzaliszt és tojás nélkül, kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készítenek.
Összetevők és minőség
A sütemény alapját képező mandula és kandírozott gyümölcsök egyedülálló ízvilágot kölcsönöznek ennek az autentikus olasz édességnek. A gluténmentes összetevők gondosan kiválasztottak, hogy minden falat egy különleges gasztronómiai élményt nyújtson.
Gasztronómiai élmény
A Lazzaroni gluténmentes colomba karakteres íze és lágy állaga teszi tökéletessé. Az édes mandula és a savanykás gyümölcsök harmonikus egyvelege garantáltan lenyűgözi az édesszájúakat.
Felhasználás és recept javaslatok
A sütemény ideális választás ünnepek alkalmával, akár karácsonyra vagy húsvétra. Kiválóan passzol egy tálca finom tiramisù vagy pandoro mellé.
Összetevők
Az összetevők tájékoztató jellegűek, a végső összetevőket a termék cimkéjén találja majd