Blog

Barilla tésztákkal hamisítatlan olasz fogásokkal lepheti meg vendégeit!

Barilla tésztákAz olasz konyha sokaknak közel áll a szívéhez, illetve a gyomrához. Egy finom, tésztás fogás mindig fantasztikus ötlet vacsorára a családnak vagy vendégek számára is. Amilyen könnyű tésztát készíteni, olyan könnyen lehet a vacsorából, ebédből katasztrófa is.

Ha Barilla tésztákkal főz, ez nem történhet meg! Készítsen fenséges tésztát kiváló minőségű Barilla tésztákból! A finom tészta titka, ahogyan más fogásoknál is, a minőségi hozzávalókban rejlik. Egy kevésbé jó száraz tésztából nem lesz olyan finom a tészta étel, mint egy olyan tésztából, ami az olasz hagyományok alapján készült.

Vásároljon online az olasz gasztronómia remekeiből és kápráztassa el családját, barátait egyszerű, de ízletes, mediterrán finomságokkal! A Culinaria Italia webshopjában nagy és változatos kínálatot talál Barilla tésztákból, köztük teljes kiőrlésű tésztákból is és más, minőségi olasz termékekből, kedvező árakon! Ha nem tudja vagy nem szeretné személyesen megvásárolni termékeinket az üzletben, rendeljen házhoz eredeti, olasz Barilla tésztákat!

 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A gluténmentes tésztáknak köszönhetően nem kell lemondania az olasz ízekről!

olaszbolt glutenmentes tesztaA gluténérzékenység manapság egyre több embert érint, ezért folyamatosan nő az igény a különböző gluténmentes élelmiszer alapanyagokra is. Szerencsére már lassan nincs olyan alapanyag, aminek ne lenne gluténmentes változata, így sokaknak például nem kell lemondaniuk a tésztákról és a különböző süteményekről sem. Amennyiben Ön is érintett az érzékenységgel kapcsolatban, vagy csak gluténmentes diétát folytat, vásároljon kínálatunkból gluténmentes tésztát!

gluténmentes tésztáknak köszönhetően nem kell lemondania az olasz ízekről, hiszen nincs szükség arra, hogy a tésztát más, glutént nem tartalmazó alapanyaggal helyettesítse. Termékeink ízletesek, rengeteg ételhez felhasználhatók.

Sokaknak gondot okoz a gluténmentes alapanyagok, például a tészták beszerzése, mert nem mindenhol kaphatók ezek a termékek. Webáruházunkkal ez nem jelenthet kihívást, hiszen tőlünk könnyedén megrendelheti az étrendjéhez szükséges tésztákat.

gluténmentes tésztákból többféle termék közül is válogathat, rendelje meg az igényeinek megfelelőt! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A durumtésztáról néhány szóban

durumtésztáról néhány szóbanEgészségesen enne finomat? Esetleg tervezi, hogy a bikini-szezonra lefaragna alakjából? Több helyről azt hallotta, hogy a diéta és a tészta kifejezések nem férnek meg egymás mellett? Elárulunk néhány fontos dolgot a durumtésztáról!

A mediterrán konyha egyik alappillére a durumtészta. Nem véletlenül, hiszen kitűnő tápanyag- és rosttartalma miatt jelentősen hozzájárul az egészség megőrzéséhez, alacsony kalóriatartalmának köszönhetően pedig a fogyni vágyók elsőszámú tápláléka lehet.

 

Napjainkban a fejlett országok lakosságának több mint felét jellemzik szív- és érrendszeri megbetegedések, ezek kialakulása pedig szoros összefüggésben van a magas koleszterinszinttel. Koleszterin csak az állati eredetű termékekben található, legtöbbet a belsőségek, tojássárgája, a vaj és a csirke bőre tartalmaz. A durumbúzát őrölve olyan magas fehérjetartalmú liszt keletkezik, melyből állati eredetű hozzávaló, azaz tojás hozzáadása nélkül is készülhet száraztészta.

A durumtésztát cukorbetegek is fogyaszthatják, hiszen a hagyományos eljárással készült tésztákhoz képest a glikémiás indexe kisebb, és csak csekély mértékben emeli meg a vércukorszintet.

Válogasson termékeink közül, találja meg azt, amely tökéletesen illeszkedik étrendjéhez és ízléséhez anélkül, hogy le kellene mondania egy olyan finomságról, mint a tészta! Kérdéseivel keressen minket bátran!

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...

Vásárlóink véleményei: