Olasz szárított élesztő, a legnagyobb pizzarajongóknak!

Olasz szárított élesztőOlasz szárított élesztővel nem lesz nehéz elkészíteni a tökéletes pizzát! Forduljon hozzánk, ha otthon is szeret kísérletezni az olasz finomságokkal!

A pizza minden bizonnyal az egyik leghíresebb és persze legnépszerűbb olasz étel. Rendkívül változatosan lehet elkészíteni, hiszen bármilyen feltétet tehetünk rá, ezért szinte nincs olyan, aki ne enné szívesen. Sokan szoktak otthon is sütni, azonban nem is olyan egyszerű a tökéletes tésztát elkészíteni. Ám az olasz szárított élesztő jelentősen megkönnyíti a feladatot!

Caputo olasz szárított élesztővel nem lesz nehéz a tipikus, olaszos pizza elkészítése. Rengetegféle recept van, de még Olaszországban is, ahány ház, úgy változnak az arányok. Az olasz szárított élesztőn túl a legfontosabb alapanyag természetesen a liszt, a víz, a só és az olívaolaj, de szükség lesz egy pici cukorra is, ami az élesztő működését segíti majd. A lényeg, hogy egy nem ragadós, jól kezelhető tésztát kell dagasztani. A kelesztést nem szabad különféle praktikákkal siettetni, akkor lesz a legjobb, ha huzatmentes helyen hagyjuk a tésztát letakarva, és a szárított pizza élesztő szép lassan tudja kifejteni hatását. A megkelt tésztát elkezdhetjük sodrófával is nyújtani, de a legjobb, ha mindvégig kézzel dolgozunk. A széleket lassanként kihúzogatva, igyekezzünk egy szép vékony, nagyjából kerek formát alakítani. Ha kész, már mehet is rá a paradicsomszósz, a feltét kedvünk szerint, és irány a sütő! A sütőt állítsuk magas hőfokra, körülbelül 240-250 fokra, a pizzának nem kell sok idő! Célszerű szemmel tartani, nehogy megégjen. Ha szépen megpirult, már csak ki kell venni és érdemes még forrón befalni. A Caputo olasz szárított élesztő csodát tesz a tésztával, ezért mindenkinek ajánljuk, aki szívesen kísérletezget a sütéssel otthon.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, és úgy döntött, hogy kipróbálja a Caputo szárított pizza élesztőt, forduljon hozzánk bizalommal! A terméket megrendelheti webshopunkban vagy személyesen, az üzletünkben is megvásárolhatja. Szívesen látjuk Önt az ország egyetlen igazi Olaszboltjában, a Mammut bevásárlóközpontban!

Vásárlóink véleményei: