Colomba olasz húsvéti kalács: Itália húsvéti íze

Colomba olasz húsvéti kalácsColomba olasz húsvéti kalács több változatban, kedvező áron, online rendelési lehetőséggel - ha szeretne idén olasz módra ünnepelni!

A húsvéti kalács sütése, illetve fogyasztása hazánkban is szokás, de egész más formában, mint Itáliában. A hagyományosnak számító, fonott kalácson túl is léteznek azonban olyan változatok, amik érdemesek lehetnek mindenki figyelmére; ilyen a Colomba olasz húsvéti kalács is.

Colomba olasz húsvéti kalács inkább sütemény, ám Olaszországban kizárólag ebben az ünnepi időszakban készítik és fogyasztják. Mivel különlegességről van szó, az egész világon ismert, de főleg azokon a tájakon, ahol olasz közösségek élnek, így például az Egyesült Államokban. Hazánk ugyan nem az olasz bevándorlók célpontja, és sosem volt az, ám nálunk is beszerezhető a Colomba olasz húsvéti kalács, így az idei - és bármelyik jövőbeni - húsvét különlegesebbé tehető általa!

Amennyiben szeretne Colomba olasz húsvéti kalácsot, illetve más húsvéti édességeket vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vásárlóink véleményei: