Az olasz húsvéti kalács megrendeléséhez még nincs késő!

Olasz húsvéti kalácsOlasz húsvéti kalács többféle ízben, online rendelési lehetőséggel is! Válasszon tradicionális olasz édességet az ünnepre, és rendelje meg akár még ma!

Hamarosan elérkezik a húsvét, ami sokak számára a vallás miatt fontos, másoknak pedig a kapcsolódó szokások miatt kedves ünnep. Ilyenkor általában összegyűlik a család apraja-nagyja, ezért mindenképpen érdemes előre megtervezni, hogy mi minden kerüljön az ünnepi asztalra. Bármi legyen is a leves vagy a főétel, tagadhatatlan, hogy mindenki a desszertet várja igazán, ezért ez kitüntetett figyelmet érdemel. Annak, aki szeretné egy új és izgalmas édességgel színesebbé tenni a hagyományos húsvéti menüt, a colomba kalács az egyik legjobb választás!

A magyar szokásokkal ellentétben az olaszoknak húsvétra is van egy különleges, tradicionális desszertük, ez pedig nem más, mint a colomba kalács. Ez a finomság egészen hasonló a karácsonyi panettone elkészítéséhez, azzal a különbséggel, hogy itt a látvány is nagy hangsúlyt kap, az olasz húsvéti kalács ugyanis galambot formáz. Ízletes desszert, ami manapság már rengeteg különféle ízesítéssel készül a citromkrémestől a pisztáciásig, ezért ott a helye minden ünnepi asztalon. Tény, hogy az elkészítése kihívást jelentő feladat még a gyakorlott háziasszonyok számára is, ám szerencsére az olasz húsvéti kalács egyszerűen meg is rendelhető. Fontos tudni, hogy ezzel a trükkel még maguk az olaszok is élnek, így senkinek sem kell azt éreznie, hogy szégyenben marad a konyhában, ha a rendelés mellett dönt.

Többféle kiszerelésben és még annál is többféle ízesítéssel érhető el nálunk a colomba kalács, ami az Ön számára is könnyedén elérhető. Ha szeretne igazi olasz ízeket csempészni a húsvéti menübe, ne habozzon, még nem késő megrendelni a tradicionális olasz édességet! Nézzen körül webáruházunkban, és adja le rendelését, ha pedig szívesebben válogat személyesen, várjuk megújult üzletünkben, a Mammut Bevásárlóközpontban!

Válogasson prémium minőségű olasz élelmiszerek közül húsvétkor is, forduljon hozzánk bizalommal!

Vásárlóink véleményei: