A colomba sütemény nem hiányozhat a húsvéti asztalról!

Ahány ember, annyiféle elképzelés, igény merül fel a húsvéti menüvel kapcsolatban.

Egyesek kifejezetten ragaszkodnak a hagyományos magyar fogásokhoz, mások pedig szívesen kipróbálnák más nemzetek ünnepi finomságait is. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és rajongója az olasz ételeknek, a húsvéti asztalról nem hiányozhat a colomba sütemény!

A colomba sütemény nélkülözhetetlen finomsága az olaszországi húsvétoknak. Az édességet gyakran szokták emlegetni húsvéti panettonénak is, mert hasonló alapanyagokból és technikával készül, azonban a formája és a tetején lévő mandulamáz eltér az olasz karácsonyi kalácstól. A húsvéti sütemény az elnevezését a sütőformájának köszönheti, ugyanis a finomság emiatt vesz fel galamb alakzatot, a colomba pedig galambot jelent. Ezzel a süteménnyel garantáltan feldobhatja az ünnepet, és különösebb dolga nem is lesz vele, hiszen a kínálatunkból könnyedén be tudja szerezni.

Tekintse meg colomba süteményeink kínálatát, és rendelje meg azt a terméket, amit szívesen megkóstolna! Amennyiben kérdései lennének a finomságokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Vásárlóink véleményei: