Termékleírás
Kézzel készített panettone , tanyasi tojással, nádcukorral
Albertengo cég története 1905-ben kezdődött, amikor pékséget nyitottak Monviso-hegy lábánál fekvő kisvárosban.
Panettone készítésével 60 évvel ezelőtt kezdtek el foglalkozni, mivel minden szaktudásuk megvolt hozzá.
Hosszú évek kitartó munkája vezetett oda, hogy mára az Albertengo Panettone egyet jelent a magas minőséggel és a kizárólag természetes összetevőkkel.
A cég a mai napig családi kézben van és a kalácsaikat kézzel készítik.
Hagyomás módon, kovásszal kelesztik a süteményeket, melyek így sokáig megőrzik frisseségüket és lágy textúrájukat.
Törekszenek a hozzávalókat helyi termelőktől beszerezni,így kizárólag tanyasi tojást használnak, az IGP eredetvédett mogyoró a saját, helyi mogyoróerdőből kerül a tésztába, míg a sárgabarack Costigliole Saluzzo-ból. Az illatos őszibarack is a Monviso lábánál elterülő gyümölcsösökből való, innen az összetéveszthetelen íze és zamata.
A muskotályos boros Al Moscato panettone tökéletes összhangott mutat be két a világon mindenhol ismert Piedmonte-i specialitás között:
az Albertengo panettone és a Piedmonte-i muskotályos bor.
Nem nehéz kitalálni az Albertengo cég jövőjét: a gondos odafigyelés, a minőség iránti elkötelezettség és megfontolt növekedés a tradíció útján.
Citromkrémmel töltött omlós sütemény...
1 990 Ft
9 950 Ft / Kg
limitált kiadású fémdobozban...
28 980 Ft
19 990 Ft
19 990 Ft / db
Kosár tartalma
A kosár jelenleg üres
Megrendelés elküldése
A kosárba helyezett termékek itt fognak megjelenni