Termékleírás
Kézzel készített panettone , tanyasi tojással, nádcukorral
Hagyományos recept alapján magas minőségű összetevőkből
Hosszú évek kitartó munkája vezetett oda, hogy mára az Albertengo Panettone egyet jelent a magas minőséggel és a kizárólag természetes összetevőkkel.
A cég a mai napig családi kézben van és a kalácsaikat kézzel készítik.
Hagyomás módon, kovásszal kelesztik a süteményeket, melyek így sokáig megőrzik frisseségüket és lágy textúrájukat.
Törekszenek a hozzávalókat helyi termelőktől beszerezni,így kizárólag tanyasi tojást használnak, az IGP eredetvédett mogyoró a saját, helyi mogyoróerdőből kerül a tésztába, míg a sárgabarack Costigliole Saluzzo-ból. Az illatos őszibarack is a Monviso lábánál elterülő gyümölcsösökből való, innen az összetéveszthetelen íze és zamata.
A muskotályos boros Al Moscato panettone tökéletes összhangott mutat be két a világon mindenhol ismert Piedmonte-i specialitás között:
az Albertengo panettone és a Piedmonte-i muskotályos bor.
Nem nehéz kitalálni az Albertengo cég jövőjét: a gondos odafigyelés, a minőség iránti elkötelezettség és megfontolt növekedés a tradíció útján.